• Idėjų kambarys
  • 2022-06-22
  • 300 peržiūros

Vasaros poilsio kryptis – namai: išvykite atostogauti nevykdami niekur

Savo vonios SPA, vasariška iškyla svetainėje, indėniška palapinė vaikams balkone. Tai – tik keletas idėjų, kaip pačias įsimintiniausias atostogas praleisti namuose. Todėl nesvarbu, šiųmetis biudžetas neleidžia planuoti tolimos išvykos ar neturite laiko ilgai kelionei. Dalinamės idėjomis, kaip iškeliauti tobulai pailsėti nekeliaujat niekur. Pirmyn!

SPAntastiška diena namuose

Norint SPA malonumų, toli vykti nereikia. Šias procedūras puikiausiai galima susikurti ir savo namuose. Prisilieskite karštą vonią, įsipilkite aromatingų putų, įsijunkite mėgstamos muzikos ir pasirūpinkite žvakėmis. Namų SPA paruoštas.

Norėdami dar daugiau malonumo, pasiruoškite keletą veido kaukių, manikiūro ir pedikiūro reikmenis bei pasikvieskime kompanijos. „Pasidaryk pats“ SPA bus išties nepamirštama patirtis.

Palapine-namuose.jpg

Palapinė balkone – džiaugsmas gryname ore

Stovyklavimą gamtoje iškeiskite į savaitgalį su mažaisiais namuose. Tokios pramogos nereikalauja daug išlaidų ar laiko – tik vaizduotės. Pasistatykite balkone indėnišką palapinę, išsikepkite orkaitėje mažųjų zefyrų ir vakarokite iki vėlumos.

Mažiesiems tokios pramogos bus be galo įsimintinos, o jums leis neįprastai pabūti drauge su vaikais. Žiūrėkite filmus, skaitykite knygas ir pasakokite istorijas. Iškyla balkone yra originalus, smagus bei nuostabus būdas atostogauti namuose.

Filmu-vakaras.jpg

Kino festivalis – svetainėje

Filmus žiūrėti mėgsta visi, todėl surenkite kino festivalį savo namuose. Tai padaryti išties paprasta. Išsirinkite mėgstamus filmus, pasiskrudinkite spragėsių, sudėkite ant žemės pagalvėles ir visą dieną neišlįskite iš pižamų.

Norite tikro kino festivalio? Su šeima imkitės filmo kūrybos – tam tereikės išmaniojo telefono. Sugalvokite temą, filmuokite namų vaizdelius ar tapkite aktoriais. Toks poilsis bus ir kūrybiškas, ir įsimintinas, o užfiksuotas akimirkas galėsite žiūrėti ir žiūrėti daugelį metų.

Susiruoškite į iškylą

Mėgstamiausi valgiai, įvairūs užkandžiai, gėrimai, desertai, vaisiai. Suruoškite tokią gurmanišką iškylą ir mėgaukitės ja savo namuose. Tam puikiai tiks svetainė ar balkonas. Tereikės didžiulio pledo, pagalvėlių ir puikios nuotaikos.

Iškyla namuose gali tapti puikia pramoga šeimai, dviem ar bičiulių kompanijai. Žaiskite stalo žaidimus, skanaukite maistą ir puikiai leiskite laiką. Galime garantuoti – iškylaudami namuose, šią patirtį prisiminsite ilgam.

Apsikeitimas-namais.jpg

Su draugais – apsikeiskite namais

Atostogos dažnai reiškia ir apsistojimą vis naujose vietose – viešbučiuose, svečių namuose, vilose ar jaukiose studijose senamiestyje. Ši kelionių sudedamoji patinka daugeliui, nes leidžia pakeisti aplinką, pailsėti nuo savo namų, netgi – pasisemti idėjų jų įrengimui.

Tačiau to net nebūtina daryti tradiciniu būdu. Pasiūlykite savo draugams atsikeisti namais savaitgaliui. Taip apsistosite visiškai naujoje vietoje, sutaupysite pinigų nakvynei, o būtinybė išsiregistruoti iki 12 valandos – negalios. Išbandykite!

Teleskopas.jpg

Džiaugsmo – iki dangaus

Vasariškas dangus naktį tiesiog užburia savo grožių ir žvaigždžių gausa. Patirkite šį žavesį namuose. Jei leidžia šeimos biudžetas – įsigykite teleskopą arba jį išsinuomokite. Tada pasiruoškite užkandžių ir sukvieskite namiškius į balkoną.

Teleskopas leis stebėti visus naktinio vasaros dangaus stebuklus. Tolimos žvaigždės ir planetos užburs tikra magija, o tokia pramoga bus išties nepamirštamas nuotykis visai šeimai.