• Idėjų kambarys
  • 2022-01-18
  • 701 peržiūros

Išskirtinis aksesuaras namams: ryškios skulptūros padeda stilingai palaikyti tvarką

Skulptūros yra įdomus ir stilingas būdas sutvarkyti erdvę, nes jose galima sutalpinti daug smulkių, bet itin reikalingų daiktų. Žymių asmenybių, tokių kaip Albertas Einšteinas, Čarlis Čaplinas, Steve‘as Jobsas, ar fikcinių herojų figūras vaizduojančios skulptūros-organaizeriai yra ryškus akcentas, derantis tiek prie drąsaus namų, tiek biuro ar kitų erdvių interjero. Taip apie organaizerius pasakoja „Unipots“ įkūrėjas Dmitrijus.

Kas yra organaizeriai ir kam jie skirti, naudojami?

Skulptūros-organaizeriai gali tapti išskirtiniu namų akcentu arba ryškiu, bet tuo pačiu funkcionaliu biuro aksesuaru, pritraukiančiu klientų dėmesį. Organaizeriai yra puiki dovana, nes jų panaudojimo galimybės – itin plačios, tai fantazijos reikalas. Kiekvienas gali nuspręsti, ar skulptūrą panaudoti auginant kaktusą, ar laikyti jame makiažo priemones, ar kitokius daiktus.

Kada įkūrėte Unipots? Ar jau sulaukiate klientų susidomėjimo?

Veiklą pradėjome visai nesenai, 2021 metų lapkričio mėnesį. Jau sulaukėme dėmesio ir teigiamų atsiliepimų, tikimės ir toliau didinti klientų ratą. Šiuo metu turime elektroninę parduotuvę (https://www.unipots.eu/), tačiau ateityje norime skulptūras-organaizerius klientams parodyti ir gyvai. Pastebėjome, kad skulptūras pamatę realybėje, klientai geriau įvertina jų kokybę ir priima sprendimą įsigyti organaizerį, atspindintį mėgstamą asmenybę.

akcentas_ryškios_detalės_namams.jpg

Kaip apskritai nusprendėte prekiauti tokiais organaizeriais?

Kartu su žmona ieškojome kažko naujo – norėjome papildomos veiklos ir naujų spalvų. Ieškojome įdomių produktų, kurie būtų ne tik geros kokybės, rankų darbo, bet ir sukeltų geras emocijas. Užmezgėme ryšį su skulptūrų-organaizerių kūrėjais ir taip pamažu atsirado mūsų elektroninė parduotuvė. Šiuo metu tai plėtojame ir džiaugiamės galėdami prisidėti prie įkvepiančios namų ir darbo aplinkos.

Kas kuria organaizerius ir kaip vyksta procesas?

Organaizerius kuria ukrainiečių skulptorių komanda. Kiekviena skulptūra liejama, lipdoma, formuojama rankomis, taip siekiant tobulai preciziško, kliento lūkesčius atitinkančio rezultato. Tai itin kruopštus, ilgokai trunkantis kūrybinis ir techninis procesas.

Iš pradžių modelis kuriamas iš plastilino, paskui pagaminama juodraštinė forma ir tik vėliau padaroma skulptūra, kuri formuojama iš ekologiško gipso. Dangai naudojami sveikatai ir aplinkai nekenksmingi dažai, o ant organaizerio apačios klijuojamas natūralus kamštienos pagrindas, taip siekiant apsaugoti paviršių, ant kurio stovės skulptūra. Taigi nuo kūrimo pradžios iki jau galutinai pagamintos skulptūros gali praeiti nuo vieno iki trijų mėnesių.

detalės_namuose_įsirengimas.jpg

Kokiam interjerui tinka organaizeriai?

Organaizeriai yra universalūs, jie gali papuošti ir įsilieti į bet kokį buto, namo, biuro, baro, restorano, kavinės, grožio salono ar kitokios vietos interjerą. Galime patikinti, kad jie tikrai pritrauks dėmesį.

Ar tokios skulptūros-organaizeriai išties padeda įnešti tvarkos, ar vis tik yra graži interjero detalė?

Skulptūros yra įdomus ir stilingas būdas sutvarkyti erdvę, nes jose galima sutalpinti daug reikalingų smulkmenų – tai, kas turi būti po ranka. Tai ir kanceliarinės priemonės, makiažo šepetėliai, šukos, kosmetika, ausinės ir pan. Organaizeriai gali tarnauti ir kaip augalų vazonas. Mūsų namuose didžiausias organaizerių gerbėjas yra 6 metų sūnus, sau ant stalo pasistatęs Einšteino formos organaizerį, kuriame sudėti pieštukai.